Găzduire Sedii Sociale

Găzduire Sediu Social pentru Firmele din București

Găzduirea sediului social nu a fost niciodată mai simplă și mai eficientă. Iată de ce ar trebui să iei în considerare această opțiune pentru firma ta.

Avantajele serviciului special de găzduire sediu social

Adresă comodă pentru sediul social al firmei

Serviciile noastre de găzduire sediu social se desfășoară în clădiri de birouri, asigurându-ne că la finalul contractului tău nu va fi necesar să schimbi adresa. Aici, totul este pentru confortul tău! Ai contractul de sediu in cateva minute!

Contracte Rapid Încheiate

Fie că alegi să ne contactezi online sau să vii direct la birourile noastre, contractul de închiriere pentru găzduirea sediului social va fi întocmit în doar câteva minute de la solicitare. Timpul tău prețios contează pentru noi!

Disponibil în Bucuresti Sector 3

Indiferent de județul în care te afli poti muta sediul social in Bucuresti Sectorul 3. Suntem aici să te sprijinim, indiferent unde îți desfășori activitatea.

Locație Strategica

Sediile sociale pe care le punem la dispoziție se află într-o clădire de birouri. Unele din pachetele de găzduire includ acces în sălile de întâlniri ale spațiului.

Prețuri găzduire sediu social

Ai parte de cele mai bune prețuri din piață pentru serviciile noastre de găzduire 
sediu social firmă. Alege o perioada mai mare de un an și prețurile scad cu 5% de la an la an, ajungând la un discount total de 20 % pentru pachetul de 5 ani. Practic plătești 4 ani și primești găzduirea sediului social pentru 5 ani.

Servicii Adiționale Utile

Pe lângă găzduirea sediului social, oferim și o gamă de servicii auxiliare pentru a-ți facilita activitatea de zi cu zi:

Opțiuni Suplimentare

Avem și alte servicii care îți pot fi utile:

Poate Ai Nevoie și de:

Detalii Importante de Retinut

Te rugăm să ții cont de următoarele aspecte:

Acte Necesare

Pentru Găzduirea Sediului Social:

Contactează-ne!

Nu mai aștepta! Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri la numărul de telefon 0744184842 sau solicită o ofertă personalizată la office@justideas.ro. 

 

Poți alege să beneficiezi de serviciile noastre online din oricare județ al țării sau să ne vizitezi la birourile noastre.

 

Dacă ești gata să inițiezi procedura de înființare a firmei, te așteptăm la noi in Bucuresti, Sector 3, Strada Nerva Traian, nr 27-33, Etaj 1, Spatiu birouri 6

Întrebări Frecvente

Absolut! Este și mai comod și durează mai puțin. Indiferent de motivele pentru care nu poți veni la biroul nostru, fie că este vorba despre pandemie sau alte motive personale, poți solicita serviciul de găzduire a sediului social online, indiferent de locul din România în care te afli.

Pentru mai multe detalii, nu ezita să suni la 0744184842 sau să completezi formularul de contact de pe site. Vei fi contactat de unul dintre consultanții noștri în maxim 30 de minute de la solicitare pentru a iniția procedura.

Există mai multe situații în care vei avea nevoie de un serviciu de găzduire a sediului social:

  • Nu deții un imobil pentru sediul social
  • Ai un imobil, dar nu ai obținut aprobarea vecinilor sau a asociației de proprietari
  • Dorești să îți stabilești sediul social într-o clădire de birouri
  • Dorești să înființezi o firmă în București
  • Dorești să îți muți sediul din alt județ în București

Găzduirea sediului social implică înregistrarea adresei oficiale a unei companii la o adresă diferită de locația fizică reală a afacerii. Beneficiile includ conformitatea legală, prezentarea unei imagini profesionale și accesul la facilități premium în centrul Bucureștiului.

Găzduirea sediului social într-o adresă renumită din București poate crește percepția de profesionalism și credibilitate în rândul clienților și partenerilor de afaceri.

Pentru a găzdui sediul social, veți avea nevoie de documente cum ar fi certificatul de înregistrare, un contract de găzduire a sediului social și alte documente relevante solicitate de autoritățile competente.

Da, puteți găzdui sediul social în București chiar dacă operațiunile dvs. sunt desfășurate în alt oraș, asigurându-vă că respectați toate legile și reglementările aplicabile.

Unele pachete de găzduire a sediului social pot include servicii adiționale cum ar fi servicii de secretariat, sali de întâlnire, servicii de corespondență și suport juridic.