Termeni și condiții

1. Introducere

a. „Site” – Aceasta se referă la site-ul web „gazduire-sediu-social-bucuresti.ro”, deținut
de JUST IDEAS SRL, prin intermediul căruia clienții pot accesa și achiziționa serviciile
noastre.

b. „Pachet Bronze” – Este unul dintre pachetele noastre de servicii oferit la un preț anualde 349 lei. Acest pachet include exclusiv furnizarea adresei legale a sediului social.

c. „Pachet Gold” – Acesta reprezintă un alt pachet de servicii disponibil la prețul anual de 449 lei. Pachetul Gold include stabilirea adresei legale a sediului social, notificarea corespondenței prin Email/Whatsapp sau ridicarea corespondenței de la sediul nostru, precum și 3 ore/an de acces în sala de întâlniri.

d. „Pachet Platinum” – Acest pachet de servicii este disponibil la prețul anual de 549 lei și cuprinde stabilirea adresei legale a sediului social, notificarea corespondenței prin Email/Whatsapp sau ridicarea corespondenței de la sediul nostru, 8 ore/an de acces în sala de întâlniri și un serviciu de prelungire gratuit.

2. Plasarea Comenzilor

a. Pentru a beneficia de serviciile noastre, clienții trebuie să plaseze o comandă direct pe site-ul nostru. Prin plasarea comenzii, clienții sunt de acord cu Termenii și Condițiile prezentate aici.

3. Plata

a. Prețurile pentru pachetele Bronze, Gold și Platinum sunt exprimate în lei românești și reprezintă costuri anuale care trebuie achitate în avans. Plata se poate realiza online prin metodele de plată acceptate pe site-ul nostru.

4. Livrarea Serviciilor

a. Pachetul Bronze include doar furnizarea adresei legale a sediului social. Aceasta este livrată în conformitate cu detaliile specificate de către client în timpul procesului de comandă.

b. Pachetul Gold include serviciile menționate, inclusiv notificarea corespondenței prin Email/Whatsapp sau ridicarea corespondenței de la sediul nostru. De asemenea, acest pachet include 3 ore/an de acces în sala de întâlniri. Accesul la sala de întâlniri trebuie programat în avans.

c. Pachetul Platinum este cel mai complet și include toate serviciile menționate în descriere, precum și un serviciu de prelungire gratuit. Accesul la sala de întâlniri este extins la 8 ore/an.

5. Accesul la Sali de Întâlniri

a. Accesul la sala de întâlniri este oferit în funcție de pachetul selectat și este supus disponibilității. Programarea pentru accesul la sală trebuie confirmată în avans și trebuie să respecte orarul stabilit.

6. Preluarea Corespondenței

a. Corespondența poate fi notificată prin Email/Whatsapp sau poate fi ridicată personal de la sediul nostru, în funcție de pachetul selectat de către client. Clientul trebuie să furnizeze informații corecte pentru notificarea corespondenței.

7. Serviciul de Prolungire Gratuit

a. Pachetul Platinum include un serviciu de prelungire gratuit a serviciilor noastre. Detalii suplimentare despre acest serviciu pot fi obținute prin contactarea echipei noastre de asistență.

8. Anularea și Rambursarea

a. Comanda poate fi anulata doar pana la emiterea de catre prestator a „Contractului de sediu social”. Dupa emiterea contractului de sediu social comanda nu se poate anula.

9. Confidențialitate

a. Respectăm confidențialitatea datelor personale ale clienților. Informațiile furnizate de către clienți sunt tratate cu confidențialitate și nu sunt distribuite către terți.

10. Drepturi de Autor

a. Conținutul site-ului, inclusiv textele, imagini și logo-urile, sunt protejate de drepturile de autor ale JUST IDEAS SRL. Orice utilizare neautorizată este interzisă și poate implica răspunderea legală.

11. Contact

a. Pentru întrebări, clarificări sau asistență, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru.

Acești Termeni și Condiții sunt valabili din momentul plasării comenzii și rămân în vigoare pe durata contractului. Este important să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a plasa o comandă. Prin plasarea comenzii, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. JUST IDEAS SRL își rezervă dreptul de a efectua modificări la acești termeni și condiții, iar orice modificări vor fi valabile începând cu data publicării lor pe site-ul nostru.